Etkinliklerimiz

SEAH’ta Ebeler Günü Kutlaması

SEAH’TA EBELER GÜNÜ KUTLAMASI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) Ebeler Günü kutlaması yapıldı.

YAŞAMA DOKUNAN MUCİZE ELLER

İnsan hayatının başlangıcında yer alan Ebelik yüklendiği önemli misyonla toplum için vazgeçilmez bir meslek olmuştur. Ebeliğin önemi tüm Dünyada vurgulanmaya başlamıştır. 2023 yılı Aralık ayında UNESCO, Ebelik mesleğini ‘ Somut Olmayan Kültürel Değerler Miras Listesi’ne aldı ve Ebeliğin gelecek nesillere aktarılması gereken bir değer olarak belirledi.

SEAHta Ebeler Günü Kutlaması

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinin katkılarıyla Ebelerimizin 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü bir etkinlikle kutlandı.

Etkinlikte  Başhekimimiz Prof. Dr. Fikret Halis, Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Hatice Sıçramaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk Özden, Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinik İdari Şefi Doç. Dr. Hilal Uslu Yuvacı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr.  M. Sühha Bostancı ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Kuni konuşmalarıyla Ebelik mesleğinin önemini vurgulayarak  Ebelerimizin gününü kutladı.

SEAHta Ebeler Günü Kutlaması

Müzik dinletisi ile devam eden etkinlikte Ebelerimiz için unutulmaz anlar yaşandı.

• SEAHta Ebeler Günü Kutlaması

08 Mayıs 2024