T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Kaynarca Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesi

Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi

Güncelleme Tarihi: 16/12/2020

Sağlık tesisimiz bünyesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan " Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kurulmuştur. "Sıfır Atık Yönetim Sistemi " ne ilişkin yazılı ve görsel tüm belge ve dokümanlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce degerlendirilerek, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve sağlık tesisimiz temel seviyede " Sıfır Atık Belgesi " almaya hak kazanmıştır.

atıksertifika.jpg